Cukrárna Myšák
Cukrárna Myšák
Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.
První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes

Klasický český dezert – Laskonky Křehké laskonkové korpusy jsou perfektní jako samotný dezert, nebo je můžete naplnit svým oblíbeným krémem a vytvořit tak vynikající zákusek....

Křehké bezlepkové kokosky Tyto křehké kokosky s jemně karamelizovaným povrchem a vláčným kokosovým vnitřkem jsou ideální volbou pro milovníky dezertů. Můžete je podávat...

Voňavá tradice s kapkou rumu Tradiční rumové perníčky – jemně kořeněné, křupavé na povrchu a vláčné uvnitř – si zamilujete na první ochutnání. Nejde jen o chuť, ale o zážitek,...

🥄 Křupavá snídaně, která vás dostane Probuďte svá rána něčím výjimečným! Tato granola vznikla z lásky k jednoduchosti, kvalitě a chuti, která vás nepřestane bavit. Každé sousto...

Tradiční kočičí jazýčky s moderním nádechem Naše tradiční čokoládová cukrovinka dostala moderní twist díky jemné růžové barvě. Kočičí jazýčky s vůní šťavnatých jahod vám...
Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem