Mandlové máslo Avola - Cukrárna Myšák - 170g

Kód: MYS-MANDLE-AVOLA-MASLO
259 Kč 152 Kč / 100 g
SKLADEM (3 ks)
Můžeme doručit do:
15.10.2024
Možnosti doručení

Mandle Avola – Nejkvalitnější mandlové máslo

Mandle z Avoly jsou považovány za nejlepší na světě, stejně jako pistácie z Bronte nebo lískové ořechy z Piemontu. Osobně jsme je pro vás nasbírali na Sicílii a vytvořili z nich 100% jemné mandlové máslo, které se doslova rozplývá na jazyku.

Detailní informace

Expedujeme do 24
Všechno zboží skladem
Vaší objednávku vyexpedujeme do 24 hodin od objednání.
Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Pokud hodnota nákupu převýší Kč 2000,- máte od nás dopravu ZDARMA

Detailní popis produktu

100% mandlí, nic víc

Žádný přidaný cukr, jen čisté mandle z rozpáleného jihovýchodu Sicílie. Dozrávají dřív než jinde, což jim dodává nezaměnitelnou sladkou chuť.

Ručně sbírané na Sicílii

Nasbírali jsme ty nejlepší mandle, pečlivě je opražili a vyrobili z nich božsky jemné máslo. Počet je omezený, nečekejte s ochutnáním!

Jedna lžička nestačí

Skvělé do dezertů, na lívance nebo jen tak na lžičku. Ale pozor – ubývá nebezpečně rychle!

Poctivost v každém soustu

Inspirujeme se tradicí a kvalitními surovinami, abychom vám přinesli dokonalé mandlové máslo bez zkratek a zlepšováků.

Složení: Sicilské mandle z Avoly 100%

Alergeny: Skořápkové plody

Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Spotřebujte do 1 měsíce po otevření.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 2468 kJ / 592 kCal
Tuky 54 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g
Sacharidy 5,4 g
z toho cukry 3,8 g
Bílkoviny 19,8 g
Sůl 0,04 g
Vláknina 0 g

 

O značce

Cukrárna Myšák v Praze

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali možnost ochutnat více druhů.

První hosty přivítal cukrář František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placky stáli ve frontách až na ulici. Potom však přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.

Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je spolu se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.

U nás v ABUNDO se snažíme zpřístupnit vám tento zážitek ještě víc. Pokud zrovna nemáte cestu do Prahy za těmito dobrotami, můžete si je u nás pohodlně objednat a nechat doručit až domů.

Výrobce: AMBI FOOd s.r.o., Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechová Másla
Hmotnost: 0.17 kg
Obsah: 170g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Cukrárna Myšák 

Vítejte v cukrářské dílně Lukáše Pohla a jeho týmu. Zákusky děláme na dvě sousta, abychom vám dali ochutnat víc druhů.

První hosty přivítal cukrář Fran­tišek Myšák v roce 1911. Ti na jeho pome­ranč­ové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna poli­tic­kého režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.

Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes

 

logo-mysak

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz